Skagen Landevej 142, Bjergby, 9800 Hjørring

Håndværkertilbud i form af Vendsyssels mindste hus

På Skagen Landevej 142 finder du det mindste hus i hele Vendsyssel. Arealet lyder på 33 kvm. men har herudover arealer, der ikke er registreret som bolig for eksempel boligens 1. sal, hvor der er loft til kip, synlige bjælker og fyrretræsgulve og hvor der sagtens kan indrettes et soverum.
Huset er under renovering og sådan vil du som køber også overtage det. Derfor egner huset sig perfekt til dig, der har hænderne rigtigt skruet på.

Husets stueplan indeholder entré/køkken/bryggers, der fører videre til en mellemgang/spiseplads. Herfra kommer du videre ind i stuen, hvor der er trappe op til 1. sal. Fra stuen er der adgang til endnu et værelse, hvor der er dør ud til terrassen. Dette rum er i gang med at få lagt nyt gulv, samt nye vægge, isolering, m.m. og der er gjort klar til at indrette nyt badeværelse, samt teknikrum i bunden af rummet.

Huset er med nyt cementtegltag med undertag, på sidebygningen til huset er der nyt tagpaptag. I stueetagen er der nye træ-termo vinduer. Loftet er isoleret med 200 mm. og huset er p.t. opvarmet med oliefyr. Her medfølger dog en luft-til-vand varmepumpe, der skal monteres. Ydermere medfølger der nyere brændeovn, der også skal monteres., samt andre indkøbte byggematerialer.

Tilhørende er der en garage.

Se film fra området: https://fb.watch/mqSbakxJG1/

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.