Gårdboesvej 17, 9800 Hjørring

Håndværkertilbud med central beliggenhed - 2. fam. 2 enheder

Denne villa med central beliggenhed i Hjørring, tæt på indkøb, sygehus, folkeparken og Metropol shoppingcenter, tilbyder alt, hvad du skal bruge indenfor en radius af 1 kilometer. Selve huset trænger til en kærlig hånd, hvilket betyder, at du har et hav af muligheder, for at tilpasse huset med lige netop dine behov. Derudover er der bagerst på grundet et solidt lille hus, der giver mulighed for en fornuftig lejeindtægt, som kan hjælpe med at dække de faste udgifter. Mellem forhuset og huset i baghaven er der en stor velanlagt have, der giver anledning til mange hyggelige stunder.

Forhuset indeholder en entré med videre adgang til resten af boligens rum bestående af to store stuer i åben forbindelse med hinanden, køkken, badeværelse med bruser og toilet samt et soveværelse med udsigt til haven. Ydermere er der nedgang til kælderen, hvor der er viktualierum, toilet, vaskerum med bruser, samt tre disponible rum, der kan benyttes til hobbyrum, værksted m.m. Fra kælderen er der også direkte opgang til haven.
Forhuset er opført i bloksten med stænkpuds og er med to-lags træ-termovinduer i stueetagen og med enkeltlags trævinduer i kælderen.

Det lille hus i baghaven indeholder en lille entre, hvor du til høje går ind i stuen, der er med trægulv, samt videre adgang til soveværelset. Til venstre for entréen finder du køkkenet, hvor der er adgang til et lille værelse/kammer. i boligen finder du også et mindre toilet. Fra køkkenet er der ydermere nedgang til kælderen, hvor der er baderum og god opbevaringsplads. Husets kælder har også direkte opgang til haven. Huset er pudset og hvidmalet og er med ældre træ-termovinduer i stueetagen og med enkeltlags trævinduer i kælderen. Baghuset er udlejet for kr. 1.700,- om måneden incl. vand indtil den 1. december 2022. Herefter vil der være to boligenheder ledig for køber.

Tilhørende er der garage på 20 kvm. samt haveskur.

Forhuset er opvarmet med fjernvarme mens huset i baghaven er opvarmet med ældre oliefyr, der er placeret i husets kælder. Der er hertil 1200L olietank fra 2001.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.