Brinck Seidelins G 20, 9800 Hjørring

Spændende patriciervilla i centrum af Hjørring

Herskabelig rødstensvilla med rødt vingetegltag og spir på rundmuret tårn med kobberinddækning. Der er i det hele taget lavet mange flotte bygningsmæssige finurligheder ved denne bolig, bl.a. flot gesimskant, overdækning ved terrasse og indgangsparti med søjler m.m. Den gennemgående restaurering er foregået for ca. 20 år siden, men boligen fremstår særdeles velholdt og klar til indflytning.

Indeholdende flot hall med charmerende trappe til 1. sal, malede ballystre,flot gelænder og højt til loftet, stor stue med rundmuret karnabvindue i forhøjet repos og med flotte trægulve, stuklofter og hulkant, stor spisestue med udgang til overdækket vestvendt terrasse, der er flotte trægulve (oregon pitch pine) og flotte udsmykninger i skabsarrangement, stort køkken-alrum/spisekøkken, badeværelse/gæstetoilet med bruseniche, baggang med nedgang til kælderen og udgang til haven.

1. sal indeholder stort dejligt badeværelse med sauna, kar og bruseniche, stort flot reposrum i hallrummet med flot gelænder, 3 gode værelser med fantastisk flot lysindfald fra de mange vinduer, soveværelse med faste skabe. Der er overalt på 1. sal, højt til loftet og dermed næsten ingen skråvægge.


Kælderplan med stort grovkøkken, to sammenhængende hyggerum/hobbyrum med plads til billardbord, bar m.m. depotrum m.m.

Fjernvarme. Fællesantenne.

Fantastisk flot og velanlagt have mod vest, med store træer og haven er hele vejen rundt afskærmet med høj rødstens mur/stakit mod naboerne. Der er drivhus.

Muret garage på 27 kvm.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.