Frilandsvej 85, 9800 Hjørring

Dejlig 1½ plans villa med skøn lukket have

Velkommen til Frilandsvej 85, hvor du har alt hvad du skal bruge indenfor meget kort afstand. Både indkøb, skole, sygehus, shopping og meget mere er i gå-afstand til denne skønne villa. Udover den centrale beliggenhed, tilbyder villaen også en skøn og yderst velanlagt have, hvor solen kan nydes både morgen og aften.

Det første du møder, når du træder ind i boligen er et klinkebelagt bryggers, der både indeholder vaskemaskine og tørretumbler. Herfra har du til den ene side et godt "værelse" (ej godkendt til bolig og ikke medregnet i boligarealet), med videre adgang til installations-/depotrum. Går du til den anden side i bryggerset, kommer du ind i det skønne køkken, hvor der er alt i hårde hvidevarer og god skabsplads. Fra køkkenet er der åben forbindelse til den første stue, der vil fungere perfekt som spisestue. Fra denne stue er der adgang til en mindre entré, hvorfra du kommer ind på badeværelset, hvor der er god plads, gulvvarme og separat bruseniche. Fra spisestuen er der ydermere adgang til den største stue i boligen, hvor der er brændeovn og god plads til at indrette en yderst hyggelig dagligstue.
På 1. sal er der et toilet, 2 gode værelser og et soveværelse. På 1. sal er der også et godt reposrum, der med fordel kan benyttes som bl.a. kontor.

Villaen er opvarmet med fjernvarme og har brændeovn som en god supplerende varmekilde.

Tilhørende er der et stort drivhus på 15 kvm., nyere carport, overdækket redskabsskur samt lille udhus.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.