Åkandevej 32, 9800 Hjørring

Rummelig villa med Hjørring Bjerge som nabo

Denne skønne villa, beliggende i Højene, giver dig alt hvad familien har brug for. Du har udsigt og direkte adgang til Hjørring Bjerge på modsatte side af vejen, hvor børnene kan lege, hunden kan luftes eller hvor du blot kan nyde den friske luft med en dejlig gåtur.

Boligen er indrettet med en god planløsning, hvor der er mulighed for at lave børneafdeling med tre gode værelser. Ydermere er der soveværelse med eget badeværelse. Når du træder ind i boligen møder du en rummelig entré med videre adgang til stuen, hvor der er god plads til hyggelige stunder og hvor der er brændeovn og parketgulv. Stuen er i åben forbindelse med et stort køkken-alrum med alt i hårde hvidevarer, herunder integreret opvaskemaskine, affaldskværn, skabsovn, dampovn, to integrerede køle-/fryseskabe og stor kogeø med induktionskogeplade, emhætte og spiseplads. I køkkenet er der god skabsplads og udsigt til hundemarken og Hjørring Bjerge. Her er der også adgang til en sydvendt og delvis overdækket terrasse, hvor du ligeledes kan nyde udsigten. Køkkenet fører videre til et bryggers, hvor der er vaskemaskine og tørretumbler, samt diverse installationer. Fra bryggerset er der udgang til den skønne lukkede have, med terrasse hvorpå der er sol det meste af dagen. Ydermere går du fra bryggerset ind i soveværelset med eget badeværelse med bruseniche. Fra køkkenet er der også adgang til værelsesafdelingen, hvor der er tre store værelser, hvoraf et af værelserne er udstyrret med 4 skabe med skydelåger.Tilhørende værelsesafdelingen er der endnu et badeværelse med bruseniche og med god plads.

Villaen fremstår med en hvidmalet og netpudset facade. Der er mahognivinduer og built-up tag med tagpap. Ydermere er der separatkloakeret samt fjernvarme.

Tilhørende er der carport i forbindelse med 28 kvm. stort udhus (tidligere garage). Ydermere er der redskabsskur i haven.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.