Finkevej 4, 9881 Bindslev

Velholdt ét-plans villa med dejlig have

På blind villavej finder du denne velholdte ét-plans villa, opført i gule børstede mursten og med eternittag. Sælger har løbende vedligeholdt villaen og bl.a. opsat fibercement på gavle og stern for nemmere vedligehold samt alu/zinktagrender.

Boligens 121 m2 er indrettet med bryggers/grovkøkken med plads til vaskemaskine, lyst køkken med spiseplads, dejlig stue med godt lysindfald og udgang til skøn delvist overdækket terrasse med mulighed for sol både i løbet af dagen og henover aftenen, for-/fordelingsgang med indbygget garderobeskab, gæstetoilet, soveværelse med skabsvæg, godt værelse med indbygget skab, mindre værelse med indbygget skab, badeværelse med bruseniche og bidét samt godt skabsarrangement.

Opvarmning med fjernvarme.

I forbindelse med boligens bryggers er der god muret carport, som giver mulighed for at komme tørskoet fra bilen og ind.

Dejligt stort udhus/hobbyrum på 37 m2 med dobbelt port mod haven.

Skøn, lukket og privat have med frugttræer og buske samt flisebelægning omkring huset.

Bindslev by byder på gode muligheder for indkøb, skole (0.-6 kl), nyere børnehus med vuggestue og børnehave samt gode idrætsfaciliteter m.m. Desuden er der i området rig mulighed for gode oplevelser i den omkringliggende natur ved bl.a. Fisketrappen og der er ikke langt til en af Danmarks bedste badestrande i Tversted.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.