Godthåbsvej 16, Astrup, 9800 Hjørring

Solid rødstensvilla tæt på skole og skov

Skøn rødstensvilla beliggende i Astrup tæt på natur og med stisystem til Astrup friskole. Villaen er opført i 1979 af en murer, så alt ved villaen er i super god kvalitet.

Boligen indeholder et stort bryggers, hvor der er adgang til et værelse, samt et lille badeværelse. Fra bryggerset er der endvidere adgang til et køkken-alrum med brændeovn, god spiseplads og alt i hårde hvidevarer. Fra køkken-alrummet er der adgang til udestuen, samt en stor nedsænket stue via murede trin. I stuen er der pejs med brændeovnsindsats og stort vinduesparti med udsigt til haven. I soveværelset er der 5 indbyggede skabe, samt adgang til badeværelse, hvor der er stor bruseniche og muret badekar belagt med klinker. Til badeværelset er der endnu en indgang fra en fordelingsgang, hvor der ydermere er adgang til et godt værelse samt det førnævnte soveværelse. Fra gangen er der forbindelse til et vindfang, der fører ud til indkørslen. I gangen er der en trappe, der fører op til 1. sal, der pt. ikke er udnyttet, men er belagt med gulv og har således god opmagasineringsplads. Der er i alt 44 m2 loftrum.

Der er synlige bjælker i stor del af boligen og rustikke trælistelofter. Der er gulvvarme i begge badeværelser, køkken-alrum, bryggers og gangen med trappeopgang til 1. sal.

Tilhørende er der en dobbeltgarage indrettet med luft-til-luft varmepumpe, smøregrav og stor letmetalport med elhejs. Fra garagen er der udgang til en lille syd-vestvendt terrasse, hvorfra man kan gå videre over i den yderst velanlagte have. Haven er syd-østvendt og her finder man endnu en terrasse, som man kan komme ud på via udestuen. I haven er der ydermere fint fiskebassin med rindende vand. Ved siden af garagen er der en carport, hvorfra der er adgang til et stort brændeskur, der også kan benyttes som redskabsskur.

Villaen er beliggende for enden af blind villavej og med stort grønt område med borde/bænke ved siden af.

Byvand, naturgas, Stofa.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.