Borgergade 1, og P Dyrskjøtsvej 4,, 9740 Jerslev J

Projektejendom midt i Jerslev m/stor flot bolig og mange erhvervsmuligheder.

Centralt beliggende erhvervsejendom med virkelig flot bolig på 1. sal. Butikken er velegnet til mange formål og endvidere er der stor lagerhal på 850 kvm. med et utal af anvendelsesmuligheder.

Ejendommen er bygget i røde sten og med tagpap på taget. Der er i stueplan butik med indgang fra Torvet i Jerslev, hvor der er en del offentlige parkeringspladser, der er baglokale, kontor, toilet og lagerlokale. Under butikken er der 50 kvm. kælder med diverse installationer og depotrum.

På 1. sal er der 190 kvm. bolig med nyere stort spisekøkken (JKE-design), stor stue med udgang til ca. 20 kvm. syd-vestvendt altan, depotrum, nyere badeværelse med bruseniche i forbindelse med soveværelse med walk-in garderobe, vaskerum, 3 værelser, badeværelse med bruseniche, gangareal og trapperum.

Der er fælles gårdareal med Jerslev Kro og en udlejningsejendom, men ellers er der tillige medfølgende stor lagerhal, hvor ca. halvdelen kan opvarmes med kaloferefyr, der er store lagerrum med store letmetalporte og der er kontor, arkivrum 2 toiletter, baderum og kantine/depotrum. ialt 850 kvm. opført i røde sten og med eternittag. Endvidere er der stort loftsrum i del af bygningen. Denne bygning har eget matrikelnummer og har adresse til P Dyrskjøtsvej 4, Jerslev. Bygningen er samvurderet med butiksejendommen. Tidligere har denne bygning været base for foderstofhandel, sammen med lager for købmandsbutikken.

Garagebygning fra 1957 på 25 kvm.

Bolig og butik opvarmes ved fjernvarme. Del af lagerejendommen kan opvarmes ved kaloferefyr til olie i (overfladetank).

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.