Solvangsvej 69, Gjurup, 9800 Hjørring

Ugeneret beliggende lystejendom med 1,5 ha. jord

Velholdt og virkelig hyggelig lystejendom med 1,5 ha. jord, fritliggende stuehus og gode stabile udhuse. Beliggende for enden af blind vej og med rimelig langt til naboer. En ejendom for naturelskere, som gerne vil have fred og ro.

Boligen er hovedsageligt opført i gule sten og så er gavlen mod, øst pudset og gulmalet. Der er eternittag.

Indeholdende: Entre/bryggers med oliefyr og solfangeranlæg, badeværelse med bruseniche og flot skabsbarrangement med vask samt skabssektion med plads til vaskemaskine, charmerende spisekøkken med synlige bjælker og åben forbindelse til dejligt alrum, hvor der er Morsø brændeovn, udgang til sydvendt have og opgang til 1. sal, stor stue og mindre stue med luft til luft varmepumpe. Der er overalt fyrretræsplankegulve i meget flot stand.

1. sal: Der er loft til kip og synlige hanebånd samt fyrretræsplankegulve. Der er reposrum, soveværelse og 1 værelse.

Der er nyere træ-termovinduer i næsten hele boligen.

Byvand. Indlagt fibernet. Nyere trixtank med sivedræn i sandmile. Der er 2 kw. solcelleanlæg fra 2011 på nettoordningen. Opvarmning sker ved oliefyr med forholdsvis ny brænder, luft til luft varmepumpe og brændeovnen. Der er endvidere solfangere på boligens tag til det varme brugsvand.

Der er pragtfuld have med mange træer, buske og bede, der er lille sø, drivhus og en del frugttræer. Stor gårdsplads med store perlesten. Der er flot udsigt fra grunden mod vest og ned over Liver Å. Der er ca. 700 meter fælles privat grusvej til ejendommen og kun 7 minutters kørsel til Hjørring.

Udhusene, bestående af gl. staldbygning og lade, er vinkelbygget. Der er pudset gulmalede vægge/gule sten og der er eternittag. Del af laden bruges til bilgarage og så er der lille hestestald.

Ejendommens jordtilliggende er udlagt i græs og der kan medfølge en traktor.

Der er bopælspligt på ejendommen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.