Bytorvet 11, 7730 Hanstholm

Bageri i Hanstholm

Virkelig veldrevet og velrenomeret bageri i Hanstholm Shopping Center. Drevet af samme bager i 17 år. Bageriet har stor og særdeles flot butik, med store kølediske og afdeling med cafe som præsenterer et flot udvalg. Udnævnt til årets butik i Hanstholm over flere omgange.

Bageriet er byens og områdets eneste og udlejes alene af helbredsmæssige årsager.

Indeholdende bageri med 2 ovne, lagerrum, kølerum, fryserum samt lille frostrum. Endvidere er der lille redskabsrum med udvendig indgang, hvor der henstår 1200 olietank til ovnene. Ellers er der fjernvarme i ejendommen. Melsilo er indstalleret på loftet og der er både ind- og udvendige kompressoranlæg, til klimaanlæg m.m. Ialt 292 kvm.


Udover indgangen til butikken fra centerområdet er der også lavet egen indgang fra den store offentlige parkeringsplads.

Ejendommen er opdelt i ejerlejligheder og nærværende omfatter lejlighed nr. 3.

Der er nedsat en arbejdsgruppe som beskæftiger sig med udviklingsplaner for centeret.


Stor offentlig parkeringsplads lige uden for døren, som vedligeholdes og renholdes af kommunen.

Bageriet har igennem de seneste mange år haft samme ejer og en god og stabil omsætning, samt leveringsaftaler til flere af byens virksomheder.
Desuden ligger butikken nær området Nationalpark Thy og i et turist område, som lokker flere handlende forbi.

Maskiner og løsøre skal afregnes efter nærmere aftale med udlejer. Anslået værdi for disse ting er kr. 500.000,- som betales til udlejer efter nærmere aftale.
Varelager overtages efter nærmere aftale.

Der er mulighed for, at udlejer vil fortsætte i bageriet i en overgangsfase efter overtagelsen, således at lejer kan komme bedst muligt i gang.

Kontakt os gerne og hør nærmere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.