Munkevænget 2, Tversted, 9881 Bindslev

Virkeligt smukt træhus med en skøn lukket have.

Virkelig charmerende villa med flot indgangsparti, beliggende i roligt villakvarter og på lukket/blind villavej.

Det smukke træhus byder indenfor i husets entré med adgang til mindre værelse, badeværelse samt videre adgang til dejligt lyst køkken / alrum og stuen med brændeovn og udgang til skønne terrasser. Der er desuden et dejligt bryggers/grovkøkken i stueplan med indgang fra husets nordside.

Fra entréen går trappen også op til husets 1. sal som er indrettet med 2 store værelser samt godt repos som evt. kan bruges til kontorplads eller lign. Der er på 1.salen ligeledes badeværelse med kar samt et lille depotrum. Værelserne på 1. sal er på mere end 20 kvm. hver især og kan let opdeles, hvis man har brug for flere værelser.

Haven er helt i særklasse og indbyder til mange gode stunder og særligt på den vestvendte træterrasse, er man fuldstændig ugeneret. Der er drivhus og der er orangeri. Der er store flisebelagte arealer og der er små hyggekroge flere steder.

Der er desuden opført en dejlig garage med loftsrum.

Der er indlagt fjernvarme, fællesantenne samt fibernet.

Tversted er en by med meget at byde på. Værd at nævne er flere gode spisesteder, indkøbsmuligheder og ikke mindst den skønne natur som kan opleves både i skoven og på stranden. Skole og børnehave finder du i Bindslev, kun ca. 5 km væk. Der er kun 34 km. til Skagen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.