Tjørnager 14, Poulstrup, 9760 Vrå

Virkelig flot og næsten nybygget vinkelvilla i et plan

Vinkelbygget villa, opført i 2019 i grå-sorte helbrændte mursten og med sort cementtegltag med helvalmede gavle. Der er træ-alu termovinuder. Fremstår som ny overalt!

Denne velindrettede villa indeholder stue i åben forbindelse med husets mest fantastiske rum, nemlig stort køkken-alrum med loft til kip og et virkelig flot og smart HTH køkken med alt i hvidevarer, viktualierum, entre/gangarealet er ligesom hovedåren igennem huset og giver adgang til 3 gode værelser, flot badeværelse med bruseniche, bryggers/grovkøkken med indbygget vaskemaskine og tørretumbler og med god bordplads, der er klinkegulv i bryggers og del af entreen. I den sydligste ende af boligen er der stort soveværelse med 5 store skabe og eget lækkert badeværelse med kar, dobbelt bruseniche og dobbelt vaske i flot bordarrangement.

Der er flere udgange fra boligen til terrasser og haven.

Der er overalt gulvvarme og troltektlofter. Der er centralstøvsuger med indbygget slange. Der er genveksanlæg. Der er 4 kw. solcellanlæg, hovedsageligt til eget forbrug af el.

Opvarmning sker ved naturgas. Der er fibernet indlagt.

Der er stor integreret carport og redskabsrum i den nordlige ende af boligen. ialt 55 kvm.

Der er stort grønt område, øst for boligen, som på sigt bliver fællesareal for grundejerforeningen for de 5 byggegrunde, der er i udstykningen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.