Skellet 6, Vennebjerg, 9800 Hjørring

Stor villa i roligt kvarter.

Veldisponeret og rummelig familievilla og med hele 225 m2 bolig er der god plads til den store familie.

Villaen er opført i gule sten og med sortmalet eternittag. En del vinduer er udskiftet i 2019 til træ/alu. Ellers er der nyere velux-vinduer og der er ældre træ-termovinduer.

Mod vejen er der flot indgangsparti til villaens entré og kun adskilt af flot glasparti til stor fordelingsgang med trappe til 1. salen og videre til villaens mange m2. Separat bryggers med indgang fra indkørslen og i forbindelse med disponibelt rum/viktualierum, badeværelse med bruseniche, adgang til sauna, lækkert køkken-/alrum i forbindelse med den store vinkelstue med bl.a. hyggelig pejseafdeling og udgang til skøn terrasse mod vest. Der er endvidere et godt værelse i stueplan.

1.salen rummer stort soveværelse med walk-in closet og udgang til sydvendt svalegang, 1 stort østvendt værelse (tidligere 2), samt 1 mindre værelse, desuden er der nyere badeværelse med stor bruseniche, samt reposrum, som er så stort at det er velegnet til kontor/arbejdsrum.

Villaen fremtræder lys og indbydende, hvor de mange vinduespartier bidrager til et godt lysindfald.

Der er indlagt fjernvarme samt fibernet.

Muret garage med udhus/værkstedsrum.

Skøn lukket have med stort drivhus og en dejlig terrasse, som har sol det meste af dagen.

Villaen er beliggende på lukket vej i Vennebjerg, som efter sigende har et godt lokalmiljø. Desuden er der ikke langt til Skallerup Friskole og Børnehus, mens både Lønstrup og Hjørring også er indenfor rækkevidde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.