Plantagevej 12, 9881 Bindslev

Velholdt ét-plans villa med skøn lukket have

I roligt boligområde finder du denne velholdte villa, opført i ét-plan i gule sten og med eternittag.

Fra det overdækkede indgangsparti mod vejen træder du ind i villaens vindfang og videre ind i husets hjerte, en lys fordelingsgang med adgang til 2 værelser, nyere badeværelse fra 2017 samt velindrettet køkken med spiseplads og videre udgang til bryggers med indgang mod haven/garagen. Derudover rummer villaens 110 m2 et soveværelse samt en dejlig lys vinkelstue med udgang til skøn udestue på hele 25 m2 (indgår ikke i boligarealet). Vinklen i stuen har tidligere været værelse, hvilket der er mulighed for at lave igen.

I de fleste rum er der opsat nyt væv og der er malet overalt, således at villaen fremtræder lys, indbydende og klar til indflytning.

Villaen opvarmes med fjernvarme og der er indlagt fællesantenne.

Der er sortmalet trægarage med metalport og udhus. Desuden er der i forbindelse med garagen lavet en overdækket terrasse, som gør haven anvendelig i alt slags vejr.

Med et samlet grundareal på 918 m2 giver det god mulighed for en spændende have med bl.a. bålplads og mange forskellige spots hvor man kan nyde solen og den smukke beplantning, som haven byder på. Desuden er der anlagt højbede nederst i haven til forskellige grønsager og krydderurter.


Bindslev by byder på gode muligheder for indkøb, skole (0.-6 kl), nyere børnehus med vuggestue og børnehave samt gode idrætsfaciliteter m.m. Dette hus ligger få hundrede meter fra både idrætshal samt børnehus/skole, hvilket gør det nemt for børnene selv at gå til både skole og idræt.
Desuden er det i området rig mulighed for gode oplevelser i den omkringliggende natur og der er ikke langt til en af Danmarks bedste badestrande i Tversted.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.