Fanøgade 32, 9740 Jerslev J

Spændende rummelig villa med stort udhus og stor grund.

1½ plans villa, opført i rødflammede mursten og med eternittag. Der er nyere termovinduer i boligen og heraf er en del med 3 lags energiruder.

Indeholdende entre, bryggers/grovkøkken/vaskerum med diverse installationer, lækkert spisekøkken fra 2013 med alt i nye hvidevarer, sorte låger og ledlys i soklen, fra dette rum, er der dels udgang til dejlig syd-vestvendt terrasse og opgang til 1. sal, der er lækkert nyt badeværelse fra 2013 med stor bruseniche og skabsarrangement, stor stue i åben forbindelse med spisestue og der er ny lækker brændeovn med styring, fra entreen er der adgang til afdeling med stue/værelse, te-køkken, toilet og så er der videre adgang ud til stor dobbeltgarage og hobbyrum.

1. sal med stor stue/reposrum, 2 gode værelser, soveværelse med skydeskabe i hel væg, lækkert nyt badeværelse fra 2013 med bruseniche, spa-bad og flot skabsarrangement.

Der er på hele 1. salen lavet nye ludbehandlede trælistelofter og der er ekstraisoleret på loftet. Der er elvarme på hele 1. salen.

Udover fjernvarme er der luft til luft varmepumpe. Der er solcelleanlæg 6 kw. på nettoordningen fra 2012.

Udover den dobbelte garage med 2 stk. letmetalporte med fjernbetjent elhejs, er der i denne bygning værksted med brændeovn, stort lagerrum med stor letmetalport i den syd-/østlige ende. I alt 204 kvm. i denne bygning, som er opført med netpudset murværk og med stålpladetag.

Der er stor flisebelagt indkørsel og holdeplads foran garagerne og der er store befæstede arealer hele vejen bag om udhuset.

Skøn flisebelagt terrasse mod syd-vest og endvidere terrasse mod vest med udgang fra køkkenet.

Ejendommen er beliggende i udkanten af Jerslev by, i et område med blandet bolig og erhverv.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.