Præstelunden 17, 9740 Jerslev J

Spændende arkitekttegnet villa

Virkelig spændende og meget utraditionelt bygget villa i forskudt plan og med 50 kvm. god kælder, bygget ind i skrånende grund.

Dels hvidmalet stænkpudset murværk, dels sortmalet lærketræs klinkbeklædning. Der er skrånende builtuptag med tagpap fra 1996. Boligen er næsten totalt restaureret og fremtræder i virkelig god og funktionel stand. Hovedsagelig restaureret siden 2006.

Indh.: Stor stue med stort karnabvindue, der giver et virkeligt godt lysindfald, men også et godt udsyn til stor svalegang/træterrasse og hele haven, der er åben forbindelse til nyere stort køkken-alrum (Designa Køkken i meget tidløs stil) med spiseplads og klinkegulv med gulvvarme, fra alrummet er der stor døråbning direkte ud til stor opbygget træterrasse og overdækket svalegang på langs af hele villaen, der er endvidere adgang fra terrassen og ned i haven, stor entre med klinkegulv, nylavet gæstetoilet med bruseniche, soveværelse med hel skabsvæg og udgang til svalegangen, viktualierum/depotrum med diverse installationer, 3 gode værelser, lækkert nyt badeværelse med installation til spa-kar, bruseniche og stort skabsarrangement med 2 stk. vaske i smart og moderne stil.

Kælderplan (kun få trin ned): Stort lyst kontor, vaskerum, depotrum med amk. køleskab m.m., garderoberum, disp. rum/gangareal med direkte udgang til haven.

Isoleret i hulmur. Isoleret med ca. 200 mm. i tagkonstruktionen. Gode træ-termovinduer overalt.

Virkelig skøn og velanlagt have med skrånende terræn, som vender mod syd og vest. Der kan altid findes sol og læ. Der er anlagt bed med stensætning og granitskærver omkring stort træ. Havepavillon i glas. Der er stort nyere træ-redskabsrum.

Udhus på 22 kvm. Dobbelt carport på 27 kvm. som er totalt renoveret i 2019 med ny beklædning og tagbelægning. Overdækket terrasse.

Der er både indlagt fællesantenne og fibernet. Fjernvarme.

Beliggende på stille villavej, tæt på idrætsanlæg, skole, indkøb og kun få kilometer til motorvejstilkørsel ved Brønderslev C.

En spændende villa med masser af muligheder og for den kreative familie, der ikke vil have en bolig som alle andre. Meget velegnet til udeliv, p.g.a. det store terrasseanlæg lige ved køkken-alrummet.Vil du vide mere om Jerslev og omegn, så se denne film: https://www.youtube.com/watch?v=vhHBu7teP_4&feature=youtu.be

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.