Morildvej 309, Morild, 9830 Tårs

Lystejendom med stor have og flot udsigt.

Ejendommen er gennemgribende restaureret i 1998 og der er løbende siden dengang, foretaget forbedringer og forskellige tiltag.

Ejendommen har hvidmalet murværk og eternittag, der er kvist mod syd.

Indeholdende stor stue med parketgulv, karnabvindue og flot trælisteloft, stort køkken-alrum med udgang til dejlig sydvendt terrasse omgivet af muret læmur samt haven, lille forgang, baggang, badeværelse med bruseniche og skabsarrangement, 1 værelse, entre med klinkegulv og god trappe til 1. sal, hvor der er stor stue med flot udsigt mod syd over landskabet, soveværelse, 2 værelser.

Det bemærkes, at værelset i stueplan er indrettet i del af tidligere hobbyrum/baggang som ialt er på 32 kvm. og ikke medregnet i boligarealet.

Der er gulvvarme i alle klinkegulvene i stueplan.

Fra baggangen er der udgang til dobbeltgarage på 57 kvm. med 2 stk. letmetalporte med elhejs og med nyere pillefyr, med 1400 liter pilletank.

Seperat beliggende isoleret udhus på 57 kvm. beklædt med træ og med eternittag. Der er varmeinstallation i dette udhus som sælger tidligere har drevet virksomhed fra. Indeholdende stort kontor og tilstødende depotrum.

Byvand. Off. kloak.

Ejendommen er højt beliggende og har stor have, der skråner ned mod syd. Der er stor grusbelagt holdeplads mod nord og foran garagerne. Grunden er omkranset af træer og buske og ejendommen er således meget ugeneret beliggende og alligevel med god udsigt over landskaberne mod syd.

Rummelig ejendom med god mulighed for også at drive liberalt erhverv fra ejendommen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.