Albert Ginges Vej 10, 9800 Hjørring

Domicilejendom Hjørring - kontor 2533 kvm. Leje eller køb.

Større gulstens kontorejendom på meget stor grund med egen parkeringsplads med plads til min. 60 parkeringer. Hele ejendommen er på 2533 kvm. heraf 298 kvm. i kælderplan. Endvidere er der diverse cykelskure, containerskur m.m. på ialt 84 kvm.

Ejendommen bliver inden genudlejning malet og gennemgået, således at alt fremstår nyistandsat og klar til indflytning, herunder bliver hele parkeringsarealet asfalteret på ny og beskadigede kantsten bliver fornyet. der er nye træ/alu. vinduer med energiruder på hele sydsiden og nordsiden af bygningen med 2 etager.

Ejendommen kan evt. opdeles i flere lejemål.

Ejendommen indeholder blandt andet ca. 30 kontorer, evt. flere, afhængigt af hvor store de ønskes, idet der i del af bygningen er flytbare vægge mellem kontorerne, der er en del mødelokaler, som også kan bruges til storkontorer eller opdeles i flere enheder, industrikøkken, anretterkøkken/kantine, kantine, diverse toiletfaciliteter og en flot receptionsafdeling med trappe til 1. sal, teknikrum, arkiv- og lagerrum. Endnu en entre med trappe til 1. sal. Der er nyrenoverede toiletforhold. Der er depotrum, teknikrum, serverrum m.m.

Sidefløj med kælder på 298 kvm., hvor der er stort lagerrum, vareelevator, teknikrum m.m. I stueplan i denne bygninger er der 2 kontorer, mellemgang og stort kontorlandskab.

Opvarmning sker ved fjernvarme. Ejendommen er velforsynet med strømforsyning, idet der er 1365 amp. til rådighed. Der er fibernet installeret i ejendommen.

Såfremt ejendommen ønskes købt, er det også en mulighed, forhør nærmere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.