Rønnovsholmvej 12CD, Hæstrup, 9800 Hjørring

Solid ejendom med 4 boliglejemål

Rødstens udl. ejd. med sort cementtegltag med undertag fra ca. 2003. Det skønnes at der er betydelige lejereserver ud fra at lejerne alene har betalt fra kr. 495,- til kr. 457,- pr. kvm. årligt.

Ejendommen indeholder 4 stk. lejligheder, 2 stk. på hver 68 kvm. og 2 stk. på hver 63 kvm.

Stuen i 12C: 68 kvm. bestående af stue, soveværelse, forstue, køkken med opvaskemaskine, elkomfur, emhætte, køle-/fryseskab, badeværelse med bruseniche, entre.

1. sal i 12C: 63 kvm. bestående af stue med udgang til nordvendt altan, 1 værelse, soveværelse, badeværelse med kar, køkken med elkomfur samt køle-/fryseskab.

Stuen i 12D: 68 kvm. bestående af stue, soveværelse, forstue, køkken med opvaskemaskine, elkomfur, emhætte, køle-/fryseskab, badeværelse med bruseniche, entre.

1. sal i 12D: 63 kvm. bestående af stue med udgang til altan mod syd, 1 værelse, soveværelse, køkken med elkomfur, emhætte, køleskab, badeværelse med kar.

Opvarmning sker ved naturgasfyr. Der er fjernaflæsningsmålere på forbruget af varme og regnskabet laves af fa. Palle Mørch.

Der er egne målere på vandforbruget til hver lejlighed, men der har ikke været lavet regnskab herpå overfor lejerne.

Der er fællesmåler på elforbruget i kælder og udendørsbelysning.

Der er fibernetforbindelse i ejendommen.

Der er fuld kælder med fælles vaskerum og ellers diverse depotrum.

Ejendommen er hulmursisoleret og blev ekstraisoleret i 2003, da der kom nyt tag på. Der er plast-termovinduer i størstedelen af ejendommen. Kældervinduer trænger til fornyelse.

Stor have til fælles benyttelse for lejerne. Haven er omgivet af store træer.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.