Sdr Ringgade 19, 9740 Jerslev J

Spændende lystejendom, ombygget i 2020.

Efter gennemgribende restaurering i 2009 og senest i 2020, med bl.a. nyt køkken, klinkegulve, gæstetoilet m.m., udbydes denne ejendom nu til salg.

Der er hvidmalet murværk, og tilbygning fra 2009, sortglasseret tegltag med halvvalmede gavle og med undertag også fra 2009.

Indeholdende stor stue i forsænket afdeling, med nylakeret egetræs-plankegulv og med storslået udsigt over haven og landbrugsarealer mod syd, der er åben forbindelse til det helt nye køkken fra 2020, som er holdt i lyse farver og med nyt klinkegulv, der er fra køkkenet udgang til haven og skøn terrasse mod syd-vest, som er omgivet af smediejernsgitter, 1 værelse/kontor med nyt klinkegulv som er videreført fra køkkenafdelingen, soveværelse med nye skabe i egen garderobeafdeling med skydedørsvæg m.m., lækkert badeværelse med indmuret bruseniche, 2 vaske i flot skabsarrangement og med badekar på løvefødder, entre med trappe til 1. sal og med nyt klinkegulv og åben forbindelse til bryggers/vaskerum, helt nyt og lækkert gæstetoilet med indmuret bruseniche og flot skabsarrangement.

Der er gulvvarme i alle rum i stueplan, undtagen i soveværelset. Der er synlige bjælker i den oprindelige del af stueetagen. Hele stueetagen er netop nymalet og står klar til indflytning.

1. sal indeholder stor stue/aktivitetsrum, 2 værelser samt et stort soveværelse med udgang til stor altan, omgivet af smediejernsgitter.

Særdeles velanlagt have. Der er såvel åben som overdækket terrasse. Stor gårdsplads/holdeplads belagt med granitskærver.

Udvendig nedgang til lille kælder på 15 kvm. hvor der er teknikrum med styring af gulvvarme m.m.

Termo-bondehusvinduer i trærammer.

Opvarmning sker ved stokerfyr, placeret i fyrrum bag garagen.

Stor dobbelt garage med 2 porte og med aut. elhejs på portene. Der er i enden indrettet værksted samt fyrrum, i alt 75 kvm. På siden af denne bygning er lavet stort redskabsrum. Endvidere er der ældre brændeskur i stålplader.

Ejendommen forsynes med vand fra Jerslev Vandværk. Der er off. kloak. Internet- og tv-forbindelse fra You-See. Der er mulighed for fibernet.

Ejendommen er beliggende på skrånende grund, hvor haven skråner nedad mod syd. Grunden støder op til markedspladsen i Jerslev, som alene benyttes få gange om året og i øvrigt er ejendommen beliggende i udkanten af Jerslev by, i nær afstand til motorvejstilkørsel, indkøbsmuligheder, skole, idrætshal med fitnessafdeling, idrætsanlæg m.m.


Se hvad området 9740 kan tilbyde på følgende link: https://www.youtube.com/watch?v=vhHBu7teP_4&feature=youtu.be

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.