Nørregade 24, 9850 Hirtshals

Kendt værtshus i Hirtshals sælges!

Nu sælges kendt værtshus i Hirtshals p.g.a. generationsskifte. Samme ejere har drevet værtshuset igennem mere end 30 år og det er fortsat i god drift.

Bygningen er gulmalet og med eternittag. Beliggende i gågademiljø, tæt på havnen og det centrale Hirtshals.

Indeholdende stor hyggelig krostue med masser af siddepladser, der er stor vinkelbar, scene plads, som til daglig bruges med bord og stole, men som ryddes væk ved arrangementer med levende musik, gang med indgang til dame- og herretoiletter, stort rum med 3 stk. spilleautomater,dartskive, pool-bord og en del siddepladser. Der er tilladelse til rygning i krostuen. Lille køkken, depotrum. Endvidere er der depotrum med udvendig indgang til flaskepant, container m.m.

1. sal er indrettet med stort kontor, 1 værelse, tidl. køkken. Der er ialt 60 kvm. på 1. sal, som engang har været benyttet som bolig, men nu er registreret som erhverv.

På siden af bagbygningen er der stor lukket terrasse, som bruges til udeservering om sommeren. Endvidere er der tilladelse til udeservering på Nørregade. (betaling herfor ca. kr. 2.000,-).

Værtshuset bemandes med 2 heltidsansatte, 1 på flextid og ejeren samt diverse afløsere. Sælger vil gerne stå til rådighed med oplæring eller hjælp i starten for en ny ejer ligesom der vil være mulighed for at få hjælp til en velfungerende facebook-side som sælger har god succes med.

Værsthuset har en god beliggenhed, tæt på supermarkeder og stor parkeringsplads.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.