Bytorvet 11, + 15, 7730 Hanstholm

Igangværende bageri i god drift

Virkelig veldrevet og velrenomeret bageri i Hanstholm Shopping Center. Drevet af samme bager i 15 år og endvidere er der ansat 2 svende, 1 lærling, 4 butiksdamer og diverse ungarbejdere. Bageriet har en stor og særdeles flot butik, med store kølediske og afdeling med cafe som præsenterer et flot udvalg. Udnævnt til årets butik i Hanstholm over flere omgange.
Bageriet er byens og områdets eneste og sælges alene af helbredsmæssige årsager.

Indeholdende bageri med 2 ovne, lagerrum, kølerum, fryserum samt lille frostrum. Endvidere er der lille redskabsrum med udvendig indgang, hvor der henstår 1200 liter olietank til ovnene. Ellers er der fjernvarme i ejendommen. Melsilo er installeret på loftet og der er både ind- og udvendige kompressoranlæg, til klimaanlæg m.m. Ialt 292 kvm.

Udover indgangen til butikken fra centerområdet er der også lavet egen indgang fra den store offentlige parkeringsplads. Denne indgang har også indgang til den medfølgende erhvervsejerlejlighed på 145 m2, som har været udlejet til tøjbutik (kan evt. fragå købet).

Ejendommen er opdelt i ejerlejligheder og nærværende handel omfatter lejlighed nr. 3 og 4 i foreningen og det kan oplyses, at der henstår stor egenkapital i denne forening til brug for uventede vedligeholdelsesudgifter m.m.
Der er desuden nedsat en arbejdsgruppe som beskæftiger sig med udviklingsplaner for centeret.


Stor offentlig parkeringsplads lige uden for døren, som vedligeholdes og renholdelses af kommunen.

Bageriet har igennem de seneste mange år haft samme ejer og en god og stabil omsætning, samt leveringsaftaler med flere af byens virksomheder.
Desuden ligger butikken nær området Nationalpark Thy og i et turist område, som lokker flere handlende forbi.

Varelager overtages uden for købesummen efter nærmere aftale med sælger/leverandører.

Der er mulighed for, at nuværende ejer kan fortsætte i bageriet i en overgangsfase efter overtagelsen, således at ny ejer kan komme bedst muligt i gang.

Kontakt os gerne og hør nærmere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.