Bytorvet 11 + 15, 7730 Hanstholm

Igangværende bageri i god drift

Virkelig veldrevet og velrenomeret bageri i Hanstholm Shopping Center. Drevet af samme bager i 15 år og endvidere er der ansat 2 svende, 2 lærlinge, 4 butiksdamer og diverse ungarbejdere. Bageriet har en stor og særdeles flot butik, med store kølediske og afdeling med cafe. Udnævnt til årets butik i Hanstholm over flere omgange. Bageriet sælges alene af helbredsmæssige årsager.

Indeholdende bageri med 2 ovne, lagerrum, kølerum, fryserum samt lille frostrum. Endvidere er der lille redskabsrum med udvendig indgang, hvor der henstår 1200 liter olietank til ovnene. Ellers er der fjernvarme i ejendommen. Melsilo er installeret på loftet og der er både ind- og udvendige kompressoranlæg, til klimaanlæg m.m. Ialt 292 kvm.

Udover indgangen til butikken fra centerområdet er der også lavet egen indgang fra den store offentlige parkeringsplads. Denne indgang har også indgang til den medfølgende erhvervsejerlejlighed, som er udlejet til tøjbutik på 145 kvm.

Ejendommen er opdelt i ejerlejligheder og nærværende handel omfatter lejlighed nr. 3 og 4 i foreningen og det kan oplyses, at der henstår stor ejenkapital i denne forening til brug for uventede vedligeholdelsesudgifter m.m.

Stor offentlig parkeringsplads lige uden for døren, som vedligholdes og renholdelses af kommunen.

Bageriet har igennem de seneste mange år haft samme ejer og en god og stabil omsætning, forhør nærmere hos ejendomsmægleren.
Varelager overtages uden for købesummen efter nærmere aftale med sælger/leverandører.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.