Tolstrupvej 1-11, 9700 Brønderslev

Ny udlejningsejd. 15 lejemål. Brønderslev.

Særdeles velbygget byejendom med 15 stk. ens lejligheder, 5 stk. i hver 3 plan. Der er elevator og der er 15 kvm. altan til hver lejlighed, ligesom der er egen carport med stort redskabsrum til hver lejlighed og der er forberedt til etablering af elopladning af bil i hver carport.

Bygningen er opført i gule sten og med tag af tagpap. Alt er udført i gode gedigne materialer og ejendommen er bygget som lavenergihus med et minimal forbrug af varme m.m. Lejlighederne er udstyret med alt i lækre hvidevarer.

Alle lejlighederne indeholder stor lys stue i åben forbindelse med lækkert køkken med spiseplads (JKE-Design), soveværelse med skabe og 1 værelse med skabe, endvidere er der entre med hel skabsvæg med skydedørslåger, hvor der er gemt diverse installationer, samt vaskemaskine og tørretumbler, stort dejligt badeværelse med bruseniche og frithængende kloset og skabsarrangement.

Der er overalt gulvvarme på fjernvarme. Lofterne er i stue/køkken med gibslofter med lydabsoberende huller. Træ-alu vinduer. Opgangstrapper og gangbro ved 1. og 2. sal er lavet i galvaniseret stål, med glasværn og endvidere er der elevator, for gangbesværede eller blot for magelighedens skyld.

Udearealer er flisebelagt og der er fælles sorteringsanlæg i form af molakanlæg lige øst for bygningen. Endvidere er der flot græsareal syd for bygningen til fælles brug og der bliver etableret fælles legeområde med naboejendommen. Der er ialt 15 stk. carporte med redskabsrum samt 8 stk. gæste-parkeringspladser samt plads stil cykelparkering m.m.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.