Nyvangen 7, 9870 Sindal

Særdeles velholdt og intakt erhvervsbygning - Sindal Autolakeri

Fuldstændig intakt autolakeringsværksted med stor kapacitet, klar til at starte i morgen. Der er 2 malerkabiner, 2 varmekabiner, alt i ventilation m.m. Ejendommen har dog også mange andre anvendelsesmuligheder.
Virkelig solid og velbygget erhvervsejendom med stor grund og i en særdeles god stand. Hovedbygningen er opført i røde sten og de 2 værkstedshaller er opført med limtræsbuer og eternittag og den sidste værkstedshal er med stålbuer og eternittag. Der er built-up tag med tagpap over administrationsafdelingen og der er stålpladetage over dele med skrånende taghældning over dele af malerkabinerne. Dele af fyrreummet/teknikrummet er beklædt med stålprofilplader udvendigt.

Forreste værkstedshal har 3 stk. lifte og har stor portåbning, hvor der kan køres hele vejen igennem en anden portåbning til hal nr. 2, som har portåbning ud mod nord til stort grusbelagt areal. 2 stk. veludstyrede malerkabiner, heraf en med søjlelift og begge med tilknyttede varmekabiner, vaskehal, klargøringshal, badeværelse med brusenihce, m.m.
Maskinrum/teknikrum med 5 stk. Danterm-kedler, tidligere sandblæserrum, 2 lagerrum/depotrum. Administrationsafdeling med kontor, entre, køkken/kantine, badeværelse med bruseniche, omklædningsrum. Der er elvarme i admistrationsafdelingen.

Der er ventilationsanlæg med rumudluftning, der er afløb i gulvene i de 2 værkstedshaller og vaskerummet, med afløb igennem godkendt sandfangsudskiller.

Ejendommen er kloaksepareret.

Der erindlagt 125 AMP strøm i ejendommen.

Hele forpladsen og tilkørslen er belagt med asfalt.

Stor carport med plads til 8 biler. Højloftet carport med stort lagerrum.

Ejendommen har tillige udkørselsret til Parallelvej.

På ejendommen forefindes 1200 liter overflade olietank fra 1996 samt jordtank på 4000 liter fra 1985. (jordtanken skal først sløjfes i år 2025).

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.