Bredgade 78+80, 9830 Tårs

Særdeles velbeliggende erhvervsejendom til detailhandel eller kontor

Tidligere bankbygning og nu tøjforretning med virkelig stærkt og velholdt bygningssæt, bestående af 321 kvm. bebygget erhvervsejendom med vandskuret og gråmalet murværk og med tagpap og skifferplader ud mod Bredgade. Udover stueplan er der 253 kvm. virkelig anvendelig kælder.

Ydermere medfølger nabogrunden Bredgade 78, som er omdannet til 637 kvm. stor parkeringsplads med asfalterede båse og grønne bede som mellemrum.

Bygningen indeholder stort butikslokale med nyere gulvbelægning, flotte lofter og smart belysning, endvidere er der nyere handicapvenligt toilet, 2 kontorer, prøverum, depotrum og nedgang til kælderen, hvor der tillige er gelænderlift til gangbesværede. Kælderen er restaureret indenfor få år siden og indeholder stort mødelokale med udgang til helt ugeneret terrasse, køkken med køle-/fryseskab, elkomfur, emhætte og opvaskemaskine, 2 toiletter, baderum med bruseniche, bankboks, stort mødelokale, installationsrum, teknikrum, 2 depotrum. Også i kælderen fremtræder alt tørt, velholdt og i lyse farver. God belysning.

Ejendommen opvarmes ved fjernvarme. Endvidere er der ventilationsanlæg, som ikke har været brugt af nuværende ejere. Internet via You-See.

Ejendommen kan købes med igangværende tøjforretning, eller den kan handles til andet formål. Ejendommen har en særdeles god og synlig beliggenhed med stor daglig trafik forbi og har dermed en virkelig fin synlighed, sammenholdt med de gode parkeringsforhold på nabogrunden.

På parkeringspladsen er der indgået aftale med Hjørring Kommune om at det offentlige også må benytte denne parkeringsplads og således har Kommunen vedligeholdelse af grønne arealer og snerydning herpå. Denne aftale udløber næste år og skal således fornyes af ny ejer.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.