Bredgade 52, 9830 Tårs

Velfungerende hotel med 13 værelser og bolig - I god drift.

Centralt beliggende og meget synligt hotel i Tårs by med særdeles god mulighed for at øge omsætning og indtjening.

Solid rødstens vinkelbygning med eternittag. Der er for få år siden indlagt fjernvarme og der er kloaksepareret. Der er god stor parkeringsplads.

Indeholdende: Krostue med plads til 16 personer og med bardisk, entre med trappe til 1. sal, hvor der er 7 stk. værelser samt fællesstue og depotrum, der er flotte badeværelser med brusenicher til hvert værelse og der er nyere tv og fri wi-fi på alle værelser, lille restaurationslokale med plads til 16 personer, restaurant med plads til 16 personer. Hovedindgang fra Bredgade, hvor der er herre- og dametoiletter samt lille salg til 50 personer (evt. flere). Lille opgang til 1. sal med 6 stk. dobbeltværelser , depotrum. Endvidere lejlighed til køber på 144 kvm. bestående af opgangsrum med køkken hvorfra der er udgang til skøn terrasse og altan, stor stue med flot udsigt over Bredgade m.m., soveværelse, 1 værelse, badeværelse med bruseniche.
Gang med køle- og fryserum, stort velfungerende køkken, kartoffelrum og bagudgang til gården/parkeringspladsen.
Indgang fra vest til stor sal, hvor der er garderobeplads, nedgang til kælder med herre- og dametoiletter, pusleplads, vaskerum, tørrerum. Salen har scene, 2 stolerum og stoleplads til 120 personer, der har dog været holdt arrangementer med op til 170 personer.
Ølrum, personalerum, toilet, kontor/lille køkken, kælder med lagerplads.

Størstedelen af ejendommens vinduer er fra 1985, enkelte er udskiftet eller repareret og der er netop udskiftet en del punkterede termoruder.

I gården er der endvidere 33 kvm. trægarage.

Hotellet er tilsluttet Booking.com og Expedia.

Hotellet er veludstyret med inventar og løsøre og alt (undtaget enkelte ting som tilhører leverandører) medfølger. En køber overtager allerede bookede aftaler og sælger er villig til være behjælpelig i en vis indkøringsperiode, hvis det ønskes.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.