Tvedensvej 174, 9740 Jerslev J

BØGENSHOVED - JYSKE ÅS - LYSTEJENDOM MED 2,2 HA. - INGEN BOPÆLSPLIGT

Fritliggende stuehus, vandskuret og hvidmalet, der er rødt vingetegltag og der er flot tandsnit hele vejen rundt langs tagfoden. Der er bondehus-termovinduer i god stand fra 2011. Der er særdeles hyggeligt gårdmiljø, som er omkranset af det 4 længede bygningssæt. Der er gl. piksten og der er rundmuret portåbning til gårdspladsen fra hovedindfaldsvejen til ejendommen. Alle udhuse er ligeledes med hvidmalet murværk og der er på disse udhuse pålagt nyere sort stålpladetage. På gårdspladsen er indrettet stor hundegård.

Stuehuset indeholder entre med klinkegulv og gulvvarme, vinkelstue med brændeovn og flotte fyrretræes plankegulve, tv-stue med samme gulvbelægning, soveværelse med 4 skabe, 2 værelser, badeværelse med bruseniche og gulvvarme, gæstetoilet med bruseniche, lækkert spisekøkken med kogeø m.m. Der er overalt højt til loftet og der er flotte restaurerede bjælker overalt.

Hele 1. salen er uudnyttet.

Østfløjen er indrettet med dobbeltgarage, mellemgang, "rytterstue", depotrum m.m. I enden af denne bygning er der gl. hestestald i oprindelig stand fra 1800, flot og urørt med piksten, spiltove m.m.

Vestfløjen er indrettet med seperat fyrrum med nyere stokerfyr med automatic., depotrum/grovkøkken med næsten nyt og stort vandrenseanlæg, idet der på ejendommen er egen vandforsyning. På den anden side af portåbningen er der indrettet virkelig lækker gildesal med bar, brændeovn, udgang til vestvendt terrasse, søen, m.m., der er nyere murstensgulve, dette rum er ca. 90 kvm. og endvidere er der lækkert vinrum/depotrum, disp. rum. m.m. Alt fremstår i lyse og venlige farver og er særdeles velholdt.

Sydfløjen er den store lade med masser af plads, der er gennemgående udgange i hver ende af bygningen med store portåbninger, der er værksted og deponeringsplads og virkelig god mulighed for at lave en del hestebokse.

Mindre hønsehus med hønsegård.

Kloakafledning fra boligen sker til septiktank med nedsivningsanlæg i godkendt anlæg.


Parklignende have med meget store gamle og høje løvtræer, hovedsageligt udlagt med græsplæne. Der er lavet område med egen godkendt sø på ca. 200 kvm. med bådebro/terrasse, bålplads m.m. Drivhus. Område med frugttræer. Vestvendt terrasse med plads til vildtmarksbad.

Ydermere er der jordstykke på vestvendt skråning med græs, der er plads til hestefold bag østfløjen og endvidere er der et mindre græsareal og et stykke med træer, buske og anden bevoksning. Der er direkte adgang fra ejendommens jorder til skoven. Fra grundens højeste punkt er placeret udkigstårn/jagttårn, hvorfra der er en helt ubeskrivelig udsigt over kæmpe store landskaber.


Der er ca. 2 km. off. grusvej til ejendommen, men den har også 2 andre muligheder for frakørsel, dels til Krattetvej ad Bondersholtvej og dels til Kirtholt. Vejen til Krattetvej er privat fællesvej og er kun ca. 700 meter lang. Tvedensvej er en offentlig vej, som vedligholdes og ryddes af kommunen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.