Bistrupvej 12, 9800 Hjørring

Centralt beliggende 1½-plans villa med veludnyttet kælder

Velkommen til Bistrupvej 12, hvor du finder en villa, med kort afstand til Hjørrings mange butikker og i gåafstand til Hjørring sygehus, indkøb og meget mere. med beliggenhed på en blind vej, kan du samtidig nyde roen uden støj fra biler og forbigående trafik. Roen har du også rig mulighed for at mærke i den vestvendte have, hvor der er god plads og hvor du bestemt kommer til at nyde mange gode stunder.

Når du træder indenfor i boligen, mødes du af et vindfang, der fører videre ind til entréen. Fra entréen har du adgang til husets badeværelse og den store stue, hvor en fantastisk lofthøjde, virkelig bidrager til et fantastisk rum, med lys og luft. Fra stuen er der åben forbindelse ned til en lige så fantastisk udestue på 40 kvm., som er isoleret, og hvor der er både gulvvarme og brændeovn, samt udgang til terrassen og den skønne have. Fra stuen er der også adgang til køkkenet, hvor du har alt hvad du skal bruge i hårde hvidevarer, samt god skabs- og bordplads, så du kan udfolde dine kulinariske kundskaber. Bevæger du dig videre fra køkkenet, finder du baggangen, hvor der er adgang til både 1. sal og kælder.
På 1. sal finder du 1 toilet, samt 2 gode værelser, hvor der i begge er indbygget skabsvæg, så skråvæggene bliver udnyttet til fulde.
I kælderen er der 4 rum, hvor et er udnyttet til vaske- og teknikrum, et andet er udnyttet som værksted og de sidste to rum står som disponible. Hele kælderen har ståhøjde til dækket, hvilket gør hele kælderen yderst anvendelig. Kælderen har også separat indgang udefra.

Hele huset er efterisoleret i hulmuren med flamingokugler, dette gælder også væggene i kælderen.

Tilhørende er der en stor isoleret garage på 50 kvm. med el-port og udgang til haven. Her har du både plads til bil og værksted, så du kan klare de fleste pladskrævende hobbyer.

Taget på både garage og udestue blev udskiftet for kun 2 år siden. Brændeovnen i udestuen er ca. 6 år gammel.

Huset opvarmes med fjernvarme og der er separatkloakeret på grunden.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.